چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

امیر کویت فرمان تشکیل کابینه را صادر کرد

امیر کویت فرمان تشکیل کابینه را صادر کرد امیر کویت با صدور فرمانی خطاب به نخست وزیر این کشور، دستور تشکیل کابینه را صادر کرد و پانزده وزیر در آن حضور خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۳ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 19
کد خبر: ۱۹۰۰۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری رسمی کویت (کونا) شامگاه امروز یکشنبه خبر داد که نواف الاحمد امیر این کشور دستور تشکیل کابینه را صادر کرده است.

کونا خبر داد که ریاست این کابینه بر عهده احمد نواف الأحمد الصباح خواهد بود و ۱۵ وزیر نیز در آن حضور خواهند داشت. امیر کویت سه‌شنبه گذشته احمد الصباح را به عنوان نخست وزیر این کشور انتخاب کرده بود.

این فرمان به امضای «مشعل الاحمد الصباح» ولیعهد کویت رسیده است و نخست وزیر را ملزم می‌کند که وزرای جدید را نامزد کند و پس از آن، نامشان را اعلام کند تا فرمانی مبنی بر انتصاب آنان صادر شود.

احمد نواف الصباح سال گذشته برای نخستین بار از سوی ولیعهد کویت به عنوان نخست وزیر انتخاب شد. ولیعهد در آن زمان با انحلال پارلمان، دستور داد انتخابات پارلمانی زود هنگام برگزار شود.

این فرمان در حالی صادر شده است که دولت پیشین کویت در تاریخ بیست و سوم ماه ژانویه سال جاری به دنبال اختلاف قوه مجریه و مقننه در سال ۲۰۲۲ استعفای خود را به، ولی عهد این کشور تسلیم کرد.

دولت پیشین کویت پس از سه ماه از تشکیل خود، به علت اصرار نمایندگان پارلمان مبنی بر استیضاح تعدادی از وزرای کابینه استعفا کرد. امیر کویت در اوایل ماه مارس گذشته فرزند خود احمد نواف الاحمد الصباح را مأمور به برعهده گرفتن ریاست هیأت وزیران و تشکیل دولت جدید در این کشور کرد.

دولت سابق فرزند امیر کویت، ششمین دولتی بود که در عرض سه سال در این کشور تشکیل شد. از طرف دیگر، احمد نواف الاحمد الصباح که در سال ۲۰۲۲ به نخست‌وزیر کویت انتخاب شد، سه بار به عنوان نخست‌وزیر کویت انتخاب شده است. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار